maanantai 14. huhtikuuta 2014

Chili con Carne


2 rkl öljyä
2 isoa sipulia silputtuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
500 g jauhelihaa
1/2 tl suolaa
cayennepippuria tai chilijauhetta varovasti annostellen
500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
1 tl oreganoa
1 prk papuja tomaattikastikkeessa

Kuumenna öljy paistokasarissa tai padassa.
Lisää sipulisilppu, hienonnetut valkosipulin kynnet ja jauheliha. Paista kypsäksi.
Mausta suolalla ja cayennepippurilla tai chilijauheella.
Lisää paseerattu tomaatti tai tomaattimurska, tomaattipyree, oregano ja papuja tomaattikastikkeessa.
Anna kiehua hiljalleen noin viisitoista minuuttia.

Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti